Khamis, 6 Oktober 2011

HUBBY....


Hubby.... kalaulah Hubby slalu nak dengar n kongsi perasaan Sayang.. tak delah Sayang cari lelaki lain utk Sayang kongsikan perasaan ni.. mmglah Hubby slalu dengar Sayang banyak ckp kat rumah.. tp Hubby sekadar dengar je... Sayang nak Hubby treat Sayang sebagai kawan jugak bukan setakat isteri... tapi sikap Hubby tu yang buatkan Sayang rase lonely...


Mmglah kt bahagia tp Sayang selalu jealous sbb Hubby ade ramai kawan n slalu happy dengan dorang..pas tu slalu berahsia plak tu.. sedangkan Sayang slalu cerita ape saje yang Sayang lalui sepanjang hari.. ke mane Sayang pegi ape saje yang Sayang nak buat mesti Sayang akan bg tau Hubby...Sayang tak nak Hubby salah sangka kalau ape2 belaku kat Sayang nanti... tapi lepas kejadian tu yang Sayang dapat tahu Hubby ada fb lain n slalu online Sayang kecewa sangat... patutlah selama setahun Hubby layan fb tu hubungan kita kadangkala dingin...

Sayang rasa Hubby dah kurang perhatian pada Sayang... bukan Sayang tak tegur pasal tu.. tp Hubby tu yang "stone cold" sangat.. patutlah Sayang boleh terbuka hati dengan lelaki lain... selalunya kalau ada lelaki yang nak kenal, mesti Sayang akan citer dengan Hubby... selalu kelakar ape yang Sayang ceriterkan sbb mesti lelaki yang nak kenal Sayang tu minat kat Sayang tapi bila tau Sayang dah kawin.. smua cam kecewe je... hancuss harapan... hahaha.. pas tu gelak dengar citer Sayang... tp Hubby tak tunjuk pun riak cemburu... skali skala nak jugak tengok Hubby cemburu dengan Sayang..

Sayang bukan nak salahkan Hubby... tapi Sayang rase lonely sangat.. Sayang perlukan perhatian dari insan yang bernama lelaki...

0 comments:

Catat Ulasan

:: Candle OF Life ::

:: About Life ::

RENUNGKAN....

Terdapat ralat dalam alat ini

Sally The Sheep My Virtual Pet

Terdapat ralat dalam alat ini